Kurser

Vidbynäs är alltid en bra start.

Vill du börja spela golf, eller är du intresserad av att ta ditt spel till nästa nivå? Låt våra tränare ta hand om dig. Vi erbjuder nybörjar- & utvecklingskurser, juniorträning och privatlektioner. Välkommen!  

Kom igång med oss, det blir kul. 

Det finns få aktiviteter som är lika bra som golf när du vill göra något kul tillsammans med familj och kompisar i en fantastiskt miljö. Grönt kort är golfens introduktionsutbildning och ger dig både praktisk och teoretisk kunskap för att kunna maxa din upplevelse på banan. Välkommen att börja ditt golfande hos oss.

  • Vuxen 2000 kr

    4000 kr inkl. medlemsskap

  • Junior 1600 kr

    16 år och yngre

Introduktionskurs – Grönt kort

Vi arrangerar kurser i grönt kort under de flesta helger under säsongen. En kurs innehåller både teori och praktik och du lär dig grunderna i spelets olika moment som sving, närspel, puttning och vi tränar intensivt tillsammans i totalt två dagar. Sneda slag och bortslagna bollar utlovas och skratt ingår i kurspriset. Våra tränare Jocke och Björn guidar dig hela vägen och ser till att du du är redo för spel på egen hand. 

Nybörjarmedlemskap – en del av gemenskapen 

För att gå en kurs hos oss behöver du bli medlem i Golf South Sthlm, Vidbynäs och Kallfors gemensamma koncept. Nybörjarmedlemskapet kostar 2 000 kr och ger dig Grönt kort-kursen samt fritt spel på Kallfors korthålsbana och Vidbynäs korthålsbana under hela säsongen alla dagar i veckan. Självklart har du fri tillgång till alla våra övningsområden. 

Låt äventyret börja – anmäl dig här

Anmälan sker till vår tränare via Timecenter bokningssystem. I en nybörjarutbildning ingår lån av klubbor samt bollar under träningarna. Din nybörjarkurs och spelavgift räknas som skattefri friskvård.

Privatlektion med vår tränare

Jocke Rask

Jocke har varit golfproffs sedan 1992 och är fortfarande aktiv. Jocke erbjuder nybörjar- & utvecklingskurser, juniorträning och privatlektioner. På vintern finns det även möjlighet att ta lektioner i inomhushall.

jocke@golfsouth.se, telefon 070-982 01 12

  • Privatlektion 25 min 500 kr
  • Privatlektion 50 min 900 kr

Björn Pettersson

Björn har spelat på Challenge Tour samt Europatouren. Björn inspireras av att hjälpa golfare utvecklas med sitt spel som man sedan ska kunna ta med sig ut på golfbana. Efter Björns golfkarriär har han jobbat som golftränare och har arbetat med utsatta ungdomar.

bjorn@golfsouth.se

  • Privatlektion 25 min 500 kr
  • Privatlektion 50 min 900 kr