Nybörjarkurs Golf i Stockholm med våra tränare på Vidbynäs

Kurser

Grönt kort kurs i Stockholm

Välkommen till nybörjarkurs i golf på Vidbynäs Golfklubb! Vi erbjuder en unik och innehållsrik golfupplevelse för alla som söker en ny sport att ta sig an. Våra professionella instruktörer leder dig och lär ut grunderna i golf, inklusive teknik, strategi och hur man hanterar olika situationer på fairway och green. Vi genomför kursen så att du når dina mål på bästa möjliga sätt.

Nära till golfen. 

Vidbynäs Golfklubb ligger bara 30 min från Stockholm City och erbjuder enastående utsikt över Mälaren, samtidigt som den storslagna miljön bjuder in till vila och avkoppling. Klubbens 18-håls golfbana sträcker sig över storslagna grönområden som inbjuder till friluftsliv och upplevelser. Kursen omfattar även en tur runt banan för att visa hur man använder olika klubbor, som driver, järnklubba och putter, samt att man är medveten om kursens regler och etikett.

  • Vuxen 2000 kr

    4000 kr inkl. medlemsskap

  • Junior 1600 kr

    16 år och yngre

Introduktionskurs – Grönt kort

Vi arrangerar kurser i grönt kort under de flesta helger under säsongen. En kurs innehåller både teori och praktik och du lär dig grunderna i spelets olika moment som sving, närspel, puttning och vi tränar intensivt tillsammans i totalt två dagar. Sneda slag och bortslagna bollar utlovas och skratt ingår i kurspriset. Våra tränare Jocke och Björn guidar dig hela vägen och ser till att du du är redo för spel på egen hand. 

Vi ger dig ett personligt upplägg för att hjälpa dig att nå dina mål, oavsett om du söker en ny hobby eller vill spela konkurrenskraftigt. Vi erbjuder även det allra bästa inom golfutrustning, inklusive klubbor, tees och bollar från de ledande tillverkarna som Titleist, Callaway, Ping och TaylorMade.

Nybörjarmedlemskap – en del av gemenskapen 

För att gå en kurs hos oss behöver du bli medlem i Golf South Sthlm, Vidbynäs och Kallfors gemensamma koncept. Nybörjarmedlemskapet kostar 2 000 kr och ger dig Grönt kort-kursen samt fritt spel på Kallfors korthålsbana och Vidbynäs korthålsbana under hela säsongen alla dagar i veckan. Självklart har du fri tillgång till alla våra övningsområden. 

Large (spelrätt alla dagar) – 7 500 kr (ord.pris 9 995 kr)
Medium (spelrätt alla vardagar) – 5 700 kr (ord.pris 7 995 kr)
Size 22-30 (född 94-02) – 5 600 kr (ord.pris 6 595 kr)
Size 19-21 (född 03-05) – 2 500 kr (ord.pris 2 995 kr)
Size 13-18 (född 06-11) – 1 500 kr (ord.pris 1 995 kr)

Låt äventyret börja – anmäl dig här

Anmälan sker till vår tränare via Timecenter bokningssystem. I en nybörjarutbildning ingår lån av klubbor samt bollar under träningarna. Din nybörjarkurs och spelavgift räknas som skattefri friskvård.

Privatlektion med vår tränare

Jocke Rask

Jocke har varit golfproffs sedan 1992 och är fortfarande aktiv. Jocke erbjuder nybörjar- & utvecklingskurser, juniorträning och privatlektioner. På vintern finns det även möjlighet att ta lektioner i inomhushall.

jocke@golfsouth.se, telefon 070-982 01 12

  • Privatlektion 25 min 500 kr
  • Privatlektion 50 min 900 kr

Björn Pettersson

Björn har spelat på Challenge Tour samt Europatouren. Björn inspireras av att hjälpa golfare utvecklas med sitt spel som man sedan ska kunna ta med sig ut på golfbana. Efter Björns golfkarriär har han jobbat som golftränare och har arbetat med utsatta ungdomar.

bjorn@golfsouth.se

  • Privatlektion 25 min 500 kr
  • Privatlektion 50 min 900 kr