Golfbanor i Stockholm

Upptäck mer
En naturlig del av Golf South Sthlm

Golfbanor i Stockholm

Om du vill spela golf av högsta klass i Stockholm så är Vidbynäs och Golf South ett självklart val för den ställer höga krav på golfbanan. Vidbynäs erbjuder spel för både erfarna spelare och nybörjare. 
Genom Golf South som är ett samarbete mellan Vidbynäs och Kallfors får du som medlem fritt spel på både Vidbynäs båda golfbanor och Kallfors 27 hål. Totalt har ni 63 hål av toppkvalitet att välja på.
South Course,  hål 12

Vidbynäs flaggskepp 18-håls golfbanan South Course ligger i sörmländsk natur och som erbjuder vackara vyer och utmanade golfhål. Passar både medelgolfaren och tävlingsgolfaren.
Banan har greener i toppklass och generösa greenområden som vaktas av förrädiska avrinningsytor och naturligt formade bunkersystem.

En runda på denna golfbana börjar med två svåra par 4:or innan den övergår i en par 3:a som inte heller gör livet lättare. Banan är över 6000 meter från back tee. I grunden har North Course utformats för att kombinera strategi och skönhet i perfekt harmoni. Varje slag kräver djup koncentration och varje risk kräver respekt från alla golfare. När spelarna har avslutat sina rundor i detta orörda landskap kan de luta sig tillbaka i klubbhuset och minnas vad som verkligen var en oförglömlig upplevelse

Visste du att Svensk Golf rankar hål 11 på North Course som ett av landets 25 vackraste? Bara en sån sak.

North course,  hål 11

48

km från Sthlm city

36

hål

80

Hotellrum

2

restauranger

1

padelbana

Som medlem får tillgång till både Vidbynäs och Kallfors.

Made to measure, eller off the rack? Vi löser allt.

Två banor med helt olika karaktär i samma magiska natur.

Golfbanor i Stockholm som erbjuder mer är bara golf

Efter en runda hos oss kan du slappna av i brasseriet eller slappna av i vår relaxavdelning.

Brasserie Vidbynäs är en plats för alla, oavsett om du spelar golf eller inte. Vad sägs om en gräddig burrata från Apulien, nyfångade ostron från Normandie eller en Steak Parisienne på svenskt gårdskött? Du kan även bo kvar här på Vidbynäs gård som vi på golfbanan har ett nära samarbete med.

Golfpaket - the full experience

fr. 2 095:-

Golf, boende, 3-rätters middag och frukost

Större sällskap?

Är ni många skräddarsyr vi er vistelse på Vidbynäs helt efter era önskemål

Har vi sagt att Vidbynäs är mer än bara golf?

Upplev den Sörmländska naturen, antingen via vackra vandringsleder eller varför inte via kanot eller båt. Besök Taxinge eller Gripsholms slott eller kanske någon av våra lokala pärlor.